монографія співробітників інституту "Внутрішньо переміщені особи: від подолання перешкод до стратегії успіху" визнана кращим книжковим виданням НАН України у номінації "Науково-популярні видання. Суспільно-гуманітарний напрям" у 2017 р.

монографія співробітників інституту “Внутрішньо переміщені особи: від подолання перешкод до стратегії успіху” визнана кращим книжковим виданням НАН України у номінації “Науково-популярні видання. Суспільно-гуманітарний напрям” у 2017 р.

У період проведення Конкурсу Національною академією наук України на краще книжкове видання НАН України 2017 р.  від 01.02.2017 по 01.03.2017 на Конкурс надійшло від установ НАН України 25 робіт.

Для участі у Конкурсі відібрано 23 роботи як такі, що відповідають висунутим (постанова Президії НАН України від 30.12.2015 № 320) вимогам. За результатами підрахунку оцінок, виставлених членами Комісії з проведення конкурсу на краще книжкове видання НАН України 2017 р., за п’ятибальною шкалою було визначено переможців Конкурсу, серед яких монографія співробітників інституту “Внутрішньо переміщені особи: від подолання перешкод до стратегії успіху” визнана кращим книжковим виданням НАН України у номінації “Науково-популярні видання. Суспільно-гуманітарний напрям”.